Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مهري، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا اعلام كرد:"براي حمايت از معلولين و جانبازان گرامي، آيين نامه راهنمايي و رانندگي، حسب پيشنهاد نيروي انتظامي تغييراتي داشته و شهروندان نياز است نسبت به آن مطلع شوند."
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه گفت:"وقتي مي توانيم بگوييم "معلوليت، محدوديت نيست" كه افرادي كه با انواع معلوليت مواجه هستند، محدوديت هايشان به واسطه قانون، مورد حمايت جامعه قرار گيرد تا بتوانند از حقوق و شرايط برابر با ساير افراد بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برابر پيشنهاد نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، هيات محترم وزيران موارد ارايه شده از ناجا را در جلسه مورخ ۹ خرداد ۰۶ خود مورد تصويب قرار داده تا به واسطه آن تردد افراد معلول، كم توان، ناتوان، جانبازان گرانقدر و نابينايان داراي عصاي سفيد تسهيل شده و از حقوقي برابر با سايرين بهره مند شوند."
سردار مهري در اين باره توضيح داد: برابر اين مصوبات؛
۲- افرادي كه از صندلي چرخ دار(ويلچر) استفاده مي كنند اعم از اين كه ويلچر مكانيكي باشد يا برقي، در حكم عابر پياده محسوب مي شوند.
۳- به ماده ۲۳۰ آيين نامه راهنمايي و رانندگي كه موارد رعايت سرعت مطمئنه را ( سرعتي كه در آن راننده از خطر تصادف احتراز كند و اين سرعت از حدود مجاز سرعت تجاوز نكرده ولي تا توقف يعني سرعت صفر حسب شرايط و توانايي راننده قابل تعديل است و مهم اين مطلب است كه اتخاذ آن مانع وقوع تصادف مي شود) اذعان كرده يك تبصره الحاق و اشعار شده افراد در مواجهه با افراد معلولي كه از ويلچر استفاده مي كنند و يا نابيناي داراي عصاي سفيد بايد با سرعت مطمئنه حركت كنند، به همين استناد رانندگان بايد مواظبت كنند تا در زمان عبور و مرور به افراد معلول، ناتوان و كم تواني كه از ويلچر استفاده كرده و يا نابينايان داراي عصاي سفيد كه كاربر ترافيك هستند، آسيبي وارد نشود در هر صورت تصادف با اين افراد تخطي راننده از سرعت مطمئنه را براي كارشناسان تصادف محرز مي كند.
۴-به ماده ۲۴۱ آيين نامه راهنمايي و رانندگي يك تبصره الحاق شده و اعلام شده رانندگان با مشاهده عابر پياده نابينا كه از عصاي سفيد استفاده مي كند موظف به توقف بوده و پس از عبور فرد نابيناي داراي عصاي سفيد حق عبور را دارند.
۵-توقف در محل هايي كه مختص توقف معلولان و جانبازان گران قدر است با الحاق يك بند به ماده ۲۷۴ آيين نامه راهنمايي و رانندگي ممنوع اعلام شده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برخی افراد می‌توانند بسیار سریع بدوند در حالی که برخی دیگر آهسته‌تر می‌دوند. ژنتیک و ویژگی‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برید جزء عواملی است که در سرعت نقش دارد، اما انتخاب‌ها و تجربیات شما نیز نقش ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، یوسین بولت(Usain Bolt)، سریع‌ترین فرد جهان، دوی ۱۰۰ متر را با سرعت ۲۳.۳۵ مایل در ساعت(۳۷.۵۷ کیلومتر در ساعت) دوید. این برای یک انسان بسیار سریع است و تقریبا مشابه همان سرعتی است که با ماشین در محله یا مناطق نزدیک به مدرسه حرکت می‌کنید. شاید وقتی در ماشین هستید آنقدر سریع به نظر نرسد، اما برای یک انسان بسیار سریع است و باید گفت تعداد کمی از دوندگان در جهان می‌توانند حتی نزدیک به این سرعت شوند.

به نقل از اس‌اف، یکی از عوامل اصلی که بر توانایی افراد در دویدن سریع تأثیر می‌گذارد، ساختار بدن از جمله نحوه عملکرد عضلات است.

بدن انسان بیش از ۶۰۰ ماهیچه دارد که با هم کار می‌کنند و به فرد این امکان را می‌دهند که در جهات مختلف و با سرعت‌های مختلف حرکت کنند. این ماهیچه‌ها از گروه‌هایی از فیبر تشکیل شده‌اند. دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: تند انقباض و کند انقباض.

ماهیچه‌ها دارای ترکیبات مختلفی از این فیبرها هستند. به عنوان مثال، دو عضله ساق پا را تشکیل می‌دهند که یکی عمدتا فیبرهای تند انقباض دارد. این عضله ماهیچه دوقلو نام دارد که برای دوی سرعت و پریدن استفاده می‌شود. عضله دیگر عمدتا دارای فیبرهای کند انقباض است که برای پیاده روی و آهسته دویدن استفاده می‌شود.

فیبرهای عضلانی سریع انقباض، بزرگتر هستند و به بدن شما کمک می‌کنند تا سریع حرکت کند و نیروی قابل توجهی تولید کند. دوندگان سرعت معمولا دارای فیبرهای عضلانی سریع انقباض فراوانی هستند. با این حال، این نوع فیبر عضلانی نیز به سرعت خسته می‌شود که این مدت زمان دویدن با حداکثر سرعت را به مسافت‌های نسبتا کوتاه محدود می‌کند.

فیبرهای عضلانی کند انقباض کوچکتر هستند و به شما کمک می‌کنند با سرعت کمتر اما با استقامت بیشتری بدوید. دوندگان مسافت طولانی و دوچرخه سواران رقابتی مقادیر زیادی از این عضلات دارند.

اینکه چه مقدار از هر نوع فیبر عضلانی داشته باشید، عمدتا توسط ژن‌های شما تعیین می‌شود، بنابراین در مورد انواع ماهیچه‌ها باید با آنچه متولد شده‌اید کار کنید. اما تمرینات می‌تواند به تمرین دادن این عضلات کمک کند.

مغز شما نقش بزرگی ایفا می‌کند

توانایی بدنی فقط مربوط به ماهیچه‌ها نیست. مغز شما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

ماهیچه‌های اسکلتی شما توسط مغز شما کنترل می‌شوند. برای مثال، می‌توانید طول گام‌هایتان، نحوه حرکت بازوها، برخورد پاهایتان با زمین و حتی روش‌هایی را که برای تنفس استفاده می‌کنید کنترل کنید. می‌توانید به بدن خود بیاموزید که از بهترین روش‌های دویدن استفاده کند.

همچنین می‌توانید فرم دویدن خود را با استفاده از کل بدن، حرکت دادن بازوها خلاف جهت پاها، دویدن روی انگشتان پا و به حداکثر رساندن زمان صرف شده در فاز اوج گرفتن با هر دو پا از زمین بهبود بخشید. استفاده از روش‌های مناسب دویدن به عضلات کمک می‌کند نیروی بیشتری ایجاد کنند و با هم کار کنند، که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بدوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟